HTML

NagyHunorAttila

Nagy Hunor Attila - Zenéről, koncertekről, dalokról, zenekarokról, Beatricéről

Friss topikok

  • trolisrokker: nekem is megvan ez a könyv, igazad van. jó volt a mai zp-s koncert. legközelebb várpalota :)) (2011.06.07. 23:28) LÁZADÁS!!!
  • csacska macska: Király volt a tabán az biztos :) jó berlini sör mellől: ;) www.youtube.com/watch?v=0dJoXLWQavk (2011.05.07. 18:20) A hétnek még nincs vége II.

Úgy bejegyzés - Publikál - Jegyzet mentve

2011.05.15. 11:33 nagyhunorattila

 Az utolsó bejegyzés egy kép volt? Ráadásul 2 hete? Igen! Vállalnám ezt én büszkén, ha lenne mire büszkének lenni, de mi is történt ebben a 2 hétben, amire hátha büszke lehetek?!?!

Nos. Az ok, amiért nem írtam 2 hétig elsősorban az volt, hogy ez a blog elnyerte a Blogjelenség tantárgy ötös osztályzatát, és így már nem volt olyan ambícióm mint előtte, de persze magamban fenn tartottam, hogy akkor is folytatom, ha lezárnak. Hát íme...

Jövőhéten jelenik meg az új Beatrice nagylemez, a VIDÁMSÁG ÉS ROCK N ROLL. Meg volt a fotózásunk is, nagyon jól ment. Lévay Máté kedves barátom fotózott minket és meg vagyunk elégedve az eredménnyel. Kész van minden. Nyomdában van az anyag. A kis könyv is nagyon jól néz ki, mind belülről mind kívülről. Nagyon várom a megjelenést. 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyhunorattila.blog.hu/api/trackback/id/tr62905032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása