HTML

NagyHunorAttila

Nagy Hunor Attila - Zenéről, koncertekről, dalokról, zenekarokról, Beatricéről

Friss topikok

  • trolisrokker: nekem is megvan ez a könyv, igazad van. jó volt a mai zp-s koncert. legközelebb várpalota :)) (2011.06.07. 23:28) LÁZADÁS!!!
  • csacska macska: Király volt a tabán az biztos :) jó berlini sör mellől: ;) www.youtube.com/watch?v=0dJoXLWQavk (2011.05.07. 18:20) A hétnek még nincs vége II.

Josefina

2011.02.27. 17:36 nagyhunorattila

 Tegnap a Josefina Blues Bellben játszottunk. A szombat, az indulásánál nehézségek ütközött. Pénteken egy haverom koncertjére látogattam Dodával, és pár ZSKF-es emberkével. Nagyon jó party volt, a koncert is nagyon jó volt. Másnapos nem voltam, de fáradt voltam egész szombaton. 

A szokásos koncert előtti, délutáni alvás is elmaradt, helyette a YouTube-n szórakoztam el az időt. De nem is volt semmi baj, alig vártam, hogy végre induljunk el, és csendüljön fel az Intro, és rockandroll. Fél11 körül meg is történt. Jött az intro, és az Őrületes Rock and Roll, ami az egyik új számunk. Tipikus koncertkezdő nóta, és zúztunk. Nagyon jól ment a koncert. Nyomtuk a számokat, az emberek pedig (főleg itt a Josefinában) mindíg be tudják bizonyítani, hogy kis helyen is lehet táncolni sokan. Ezen a helyen a színpad előtt nincs hely ilyesmire, de aztán rájön az ember, hogy mégis van. Csodálatos dolog. Ez a rock and roll köre: a közönség jól érzi magát a koncerten, örül, hogy minket lát, mi pedig nagyon élvezzük a bulit, mert játszunk, és a nézőknek is tetszik. Imádom! Nagyon jó este volt. Nagyon.

A vasárnap is nehezen indul, de ez így is végződik... 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyhunorattila.blog.hu/api/trackback/id/tr542694685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása