HTML

NagyHunorAttila

Nagy Hunor Attila - Zenéről, koncertekről, dalokról, zenekarokról, Beatricéről

Friss topikok

  • trolisrokker: nekem is megvan ez a könyv, igazad van. jó volt a mai zp-s koncert. legközelebb várpalota :)) (2011.06.07. 23:28) LÁZADÁS!!!
  • csacska macska: Király volt a tabán az biztos :) jó berlini sör mellől: ;) www.youtube.com/watch?v=0dJoXLWQavk (2011.05.07. 18:20) A hétnek még nincs vége II.

Az igazi Rock and Roll

2011.04.17. 04:40 nagyhunorattila

 Ma, vagy inkább tegnap este Egerben volt koncertünk. Most hajnali negyed öt óra van, most értünk haza, és nem éppen egy italozással teli pár óra van mögöttünk, hanem az igazi rock and roll.

Kezdem avval, hogy Egerben a sportcsarnokban játszottunk. Ossian, Kárpátia, Beatrice. Mi voltunk a záró-akkord, 10 helyett egy pici csúszással fél11kor kezdtünk bele a buliba. Nagy hangulat volt. Régi ismerősök a színpad előtt és az öltözőben. Üres sörös dobozok a földön, telik a kézben, a kezemben. Az utolsó korty Johnny Walkert is elkaptam. Elindultunk haza. Még az autópályáig nem jutottunk el, bekanyarodtunk egy benzinkútra, hogy megitassuk olajjal, a kiszáradt gépjárművünk motorját. Közben huggggyozás a bokorban. Egy csipsz, egy sör. Mehetünk. Fenn vagyunk a pályán, padlógázon. persze... lett volna... haha. Négyen voltunk az teherautóban, hátul a nem kevés cuccunk. Az egy dolog, hogy nem gyorsul az autó, mert szegény már lefutott az évek alatt elég kilométert. Volt nekünk gyönyörű szép buszunk is, dvd lejátszóval, hűtővel, ÁGGYAL, asztallal, de ellopták. ez hosszú sztori. ott tartottam, hogy a buszban... Valami koppan, talán leesett valahonnan, égett szag az autóban, és ömlik valahonnan a füst be (is). Félre álltunk, megnéztük, az autó közepén ért véget a kipufogó... szép. A csapat másik fele nem messze volt előttünk, rájuk csörögtem, hogy álljanak meg. Mit ad isten, épp egy benzinkút előtt jártak (köszönöm!!!), ott várták, hogy mit hozunk ki a mi kis drága mercinkből. Megpróbáltunk elindulni. hátbazmeg. A füst ellepte az utasteret. Jött be mint az állat, és egymást sem láttuk. Két ablak lehúzva, plusz az toló ajtó nyitva. Borzalom. Tíz kilométer a benzinkút. Mintha egy óra alatt tettük volna meg, mert majd meg fulladtunk, és hetvennel mentünk. De oda értünk. Telefonálgatás, először édesanyámnak, hogy lehet, hogy értünk kell jönnie. Aztán hívtuk az autó tulaját, hogy most mi a fasz legyen. Két órát ültünk a kúton, jött értünk egy másik autó. Vácrátótról. Nagy sztorizás ment, az összes régi zenekaros történeten újra röhögtünk. Közben meg is vacsoráztunk, megnyílt egy üveg bor. Viktornak úgy jön a dugó a palackból, mint a Aladdinnak a Dzsin, és olyan gyorsan tűnik el mint Jerry, mikor meglátja Tomot. Szóval ott is volt hangulat rendesen. Mi lehetett a kutasok fejében, amikor megjött egy zenekar, egy autóval, amiből ennyi füst ömlik ki, mintha egy hetvenes évek beli Omega koncert lenne odabenn. A fele részeg, de legalább fogyasztanak... 

hát jó este volt. de komolyan... :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyhunorattila.blog.hu/api/trackback/id/tr972832679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása