HTML

NagyHunorAttila

Nagy Hunor Attila - Zenéről, koncertekről, dalokról, zenekarokról, Beatricéről

Friss topikok

  • trolisrokker: nekem is megvan ez a könyv, igazad van. jó volt a mai zp-s koncert. legközelebb várpalota :)) (2011.06.07. 23:28) LÁZADÁS!!!
  • csacska macska: Király volt a tabán az biztos :) jó berlini sör mellől: ;) www.youtube.com/watch?v=0dJoXLWQavk (2011.05.07. 18:20) A hétnek még nincs vége II.

King Kong és én...

2011.03.06. 23:01 nagyhunorattila

 Még jelen pillanatban is tart a King Kong című film a tv-ben. huuu

Úgy gondoltam írok erről pár sort. Először is nem szeretek filmeket így kritizálni, de most kivételt teszek, és nem is várom meg a film végét sem.
Az első ami számomra szórakoztató volt ebben a filmben, az maga a történet. A nagy majom szerelmes lesz a kajába, az áldozati bárányba, a nőbe. King Kongról még annyit, hogy nevet, amikor a Ann, a főhősnő színészkedik neki egy sziklán. Majd amikor abbahagyja, hatalmas düh rohamokban tör ki. Erős párhuzam van a majom és a férfi közt, főleg, mert az egész film igazából arról szól, hogy ha a szerelem vezérli az embert, simán szembeszáll a kannibálokkal, egy sereg dínóval, egy óriás majommal, a természettel, de akár felmászik az Empire State Building tetejére is.
Apropó dínó. A film folyamán, amikor a háztömb méretű őslények üldözik a maroknyi ember csoportot, az egyik fejbe rúgja az egyik kis Raptort. bazmeg. Fejbe rúgja. Akkora volt az ember mint az állat feje, de lesújtott mint Rooney kedden a Chelsea ellen. Igaz a Manchester United kikapott, kíváncsi vagyok hogy boldogulnak az emberek King Konggal.

Amúgy Doda annyit mondott erre, ezen csak egy férfi tud röhögni....  

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyhunorattila.blog.hu/api/trackback/id/tr692716952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása